Local Crew nimen takaa löytyy ei yksi, vaan joukko tapahtumatuotannon tukipalveluihin ja -turvallisuuteen erikoistuneita tekijöitä.
Tarvisetko roudareita, järjestyksenvalvojia, vartiointia tai narikkaa tapahtumaasi? Kaikki nämä ja paljon muuta saat yhdestä osoitteesta.
Yleisötilaisuuksien lupa-asiat ja viranomaisyhteydet eivät voisi sujua helpommin ja voit tapahtuman järjestäjänä keskittyä muihin osa-alueisiin luottavaisin mielin.

LAHTI 2017
LAHTI 2017

press to zoom
AC/DC KANTOLA 2015
AC/DC KANTOLA 2015

press to zoom
AC/DC KANTOLA 2015
AC/DC KANTOLA 2015

press to zoom
LAHTI 2017
LAHTI 2017

press to zoom
1/5

TAPAHTUMANJÄRJESTÄJILLE

Ruisrock
Ruisrock
Ruisrock
lc-ruisrock-59

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Festcrew Oy

Haemme jatkuvasti järjestyksenvalvojia erilaisiin tapahtumaturvallisuuden osa-alueisiin.
Etsimme
joukkoomme esimiehiä, toimintaryhmän jäseniä, tilannekeskuspäivystäjiä, ravintolajärjestyksenvalvojia....

VARTIOINTI

FestSec Oy

Vartijamme työllistyvät yleisötapahtumien aluevartioinnissa ja henkilösuojaustehtävissä eri puolella Suomea. Ilmianna itsesi ja kaverisi meille.

Tällä hetkellä haku erityisesti Lahden ja pääkaupunkiseudun alueella.

TAPAHTUMARAKENTAJA

Local Crew Productions Oy

Roudari, stagehand, apukäsi.... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Moninaisia tehtäviä tapahtumarakentamiseen tarjolla! Kysy lisää mahdollisuuksista.

TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄ

Petrol Promotions

Ei JV eikä vartijan korttia?! Hommia piisaa silti. Voit toimia lipuntarkastajana, VIP-hostina, konsulenttina, promohenkilönä, tuotantoassarina. Hakemus sisään, töitä riittää Hangosta Utsjoelle...

PALVELUISTAMME

kokemuksella ja ammattitaidolla joustavasti

Olemme vuosien varrella osallistuneet tuhansien kokemusten toteuttamiseen pienen pienistä juhlista Suomen suurimpiin yleisötilaisuuksiin. Olkoon lavalla AC/DC, Madonna tai naapurin Reiskan humppapumppu on turvallisuus loppuun asti harkittua ja mottomme mukaisesti takaamme "turvallisuutta huvin vuoksi...". Olemme asettaneet laatuvaatimuksemme korkealle ja jokaisella toimeksiannolla kurkotamme ylöspäin ja yritämme ylittää omatkin odotuksemme.
Sisaryritystemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa teemme tapahtuman tekemisen helpoksi ja turvalliseksi!

LOCAL CREW PRODUCTION

tuotannon tukipalvelut

Tarvitset sitten aitaa tai lavanrakentajia, narikoita tai liikennejärjestelyitä saat ne ja paljon enemmän meiltä. Tehokkaat apukädet ovat nostaneet pystyyn satoja lavoja ja tuhansia metrejä aitaa vuosien saatossa. Miten voisimme auttaa sinun tapahtumasi rakentamisessa?

FESTSEC VARTIOINTI

tapahtuman vartiointi

Älä jätä tapahtumaasi oman onnensa varaan. FestSecin vartijat huolehtivat muidenkin tapahtumien vartioinnista lähes vuoden jokaisena päivänä, mikset luottaisi sinunkin tapahtuman vartiointia luotettavalle ammattilaiselle. Aluevartioinnin lisäksi turvaamme henkilöiden koskemattomuutta, suunnittelemme koulutuskokonaisuuksia ja teemme turvallisuussuunnittelua niin tapahtumapaikkoihin kuin kiinteistöihinkin.

PETROL PROMOTIONS

hymyä ja myyntihenkisyyttä

Messuemännät ja -isännät, VIP hostit, narikkahenkilöstö, lipuntarkastajat, infohenkilöstö, tuotantoassarit.... YOU NAME IT! Monipuolisempaa tapahtumahenkilöstö pankkia ei yksinkertaisesti voi olla. Vuosien varrella olemme toteuttaneet asiakkaiden toiveet pingviineistä gorilloihin, Plussapalloista jättiläis pahvilaatikkoukkeleihin - lista on loputon. Tätä tiimiä ei hevillä saa hiljaiseksi ja näköä ja tyyliä saa tilauksen mukaisesti.

LÄHETÄ MEILLE POSTIA

Tavoitat meidät lähettämällä viestiä oheisella lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla toimiston numeroon.

PL 50, 13211 HÄMEENLINNA, Suomi

+358 (0)45 129 0881

  • facebook
  • googlePlaces
  • linkedin
  • generic-social-link

Sähköpostisi on lähetetty