top of page

Tietoa meistä

Local Crew nimen takaa löytyy ei yksi, vaan joukko tapahtumatuotannon tukipalveluihin ja -turvallisuuteen erikoistuneita tekijöitä. Toimimme vuosikymmenten kokemuksella.

DJI_0069.JPG

Ammattitaidolla

Tuotamme tapahtumaturvallisuuden kokonaisvaltaista palvelua kaiken kokoisiin ja tyyppisiin tapahtumiin. Vuosikymmenten aikana olemme turvanneet miljoonien ihmisten iloista päivää konserteissa, festivaaleilla, urheilutapahtumissa ja monissa muissa pienissä ja suurissa tapahtumissa!

Ylpeydellä

Mottomme on "Turvallisuutta huvin vuoksi". Lausahduksen taakse kätkeytyy toki paljon muutakin. Me emme tyydy vain siihen, missä olemme - vaan tähtäämme aina ylöspäin. Jokainen tapahtuma on meille yhtä tärkeä ja isoin kiitos on se, kun yleisö poistuu hymyssä suin turvallisen ja mukavan päivän päätteeksi!

DSC00564_edited.jpg
275853597_10151777186159978_3294171068930039124_n.jpeg

Miksi meidät?

Yleisötilaisuuksien turvallisuus, lupa-asiat ja viranomaisyhteydet eivät voisi sujua helpommin ja voit tapahtuman järjestäjänä keskittyä muihin osa-alueisiin luottavaisin mielin.

 

Toimimme kattavasti koko Suomen alueella. Emme siis ole paikkaan sidottuja. Laajat yhteistyöverkostomme takaavat sen, että pystymme myös toimimaan muuttuvissa tilanteissa ja olosuhteissa täydellä teholla riippumatta sijainnista.

Mitä meiltä saa?

Tarvitsetko järjestyksenvalvojia, vartiointia, roudareita, narikkapalveluita tai vaikkapa tapahtuma-avustajia? Nämä kaikki ja paljon muuta saat yhdestä osoitteesta!

IMG_6969.jpg
bottom of page