top of page

Palvelut

Mitä ikinä tapahtumaasi tarvitsetkaan, löytyy apu siihen todennäköisesti meiltä. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi alta, ota meihin reippaasti yhteyttä sillä autamme sinua erittäin mielellämme!

IMG_6969.jpg

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojamme ovat valmiina auttamaan! Sen lisäksi, että järjestyksenvalvojat ylläpitävät järjestystä ja turvallisuutta he ovat ennen kaikkea asiakaspalvelijoita. Tuotamme järjestyksenvalvontapalveluita kaiken kokoisiin tapahtumiin valtakunnallisesti sekä ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti oman henkilöstömme osaamista!

Vartiointi

Vartijamme huolehtivat siitä, että kun muu väki on jo nukkumassa pysyy tapahtuma-alue koskemattomana. Tuotamme myös jatkuvasti eri puolilla suomea henkilösuojauspalveluita. Ammattitaitoiset ja koulutetut henkilösuojaukseen erikoistuneet vartijamme huolehtivat turvallisuudestasi silloin, kun sitä tarvitset!

lc-ruisrock-59.jpg
ICEHOCKEY_GOLD_CELEBRATION_TAMPERE20116.jpg

Tapahtumarakentaja

Roudari, stagehand, apukäsi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Moninaisia tehtäviä löytyy myös tapahtumarakentamisen saralla. Henkilöstömme on kokenutta tapahtumarakennuksen ammattiväkeä. Lavat, aidat tai oikeastaan minkä tahansa rakennelman pystyttäminen onnistuu!

Tapahtumatyöntekijä

Kauttamme myös edustavat tapahtumatyöntekijät monipuolisesti tehtävään kuin tehtävään. Nimikkeitä ja tehtäviä heille on niin paljon kuin keksiä saattaa ja tarvitsee! Lipuntarkastaja, VIP-Host, konsulentti tai vaikkapa konsulentti. 

_DSC0243.jpg

Ensiapu

Teemme tapahtumissa tiiviisti yhteistyötä RRMT:n kanssa.

Heillä on erittäin vahva ammattitaito sekä valmius auttaa ihmisiä silloin, kun pahin hätä iskee.

bottom of page