top of page

Töihin meille?

Local Crew on tapahtumaturvallisuuteen ja tapahtumien tukitoimintoihin erikoistunut yritys yli 20 vuoden kokemuksella.


Saamme tänäkin vuonna olla mukana toteuttamassa Tampereella jääkiekon MM-kisoja, tällä kertaa kisaorganisaation virallisena kumppanina. Työporukkamme kaipaa vahvistusta ja haemmekin nyt luotettavia henkilöitä MM-kisoihin järjestyksenvalvontatehtäviin ajalle 1.-31.5.2023. Olisitko kiinnostunut tekemään kanssamme sitä taustatyötä, jota megaluokan kansainvälisen urheilutapahtuman turvallinen toteuttaminen vaatii?

Tapahtumaturvallisuuden tärkein tehtävä on luoda kokonaisvaltaisen turvallinen ja viihtyisä tapahtuma niin kisakatsojille, pelaajille kuin taustatoimijoillekin kisojen aikana. Tärkeimpänä elementtinä tavoitteen saavuttamiseen on työntekijöidemme korostunut asiakaspalvelutaito sekä ammattiosaaminen turvallisuusalalta. Voit hakea tehtäviin, mikäli omaat jo timanttisen asiakaspalveluasenteen mutta järjestyksenvalvojakortti puuttuu. Koulutamme tekijöitä läpi kevään! Oletko etsimämme asiakaspalvelun moniottelija, jo kokenut turvallisuusalan tekijä tai luotettava tulevaisuuden osaaja?

Kisojen aikana työvuoroja on tarjolla niin ilta- kuin aamupainoitteisesti ja työajoissa sekä määrässä olemme joustavia, hakijoilta odotamme sitoutumista vuoroihin. Kisojen jälkeen tarjoamme mahdollisuutta työllistyä muillekin keikoillemme, sillä yleisötilaisuuksien ja festivaalien sesonkiaika käynnistyy heti kisojen päätyttyä. Työ muissa tapahtumissamme on keikkaluontoista, joten työ sopii erinomaisesti myös lisätyöksi tai opintojen ohella suoritettavaksi työksi. Otat työkeikat vastaan omaan kalenteriisi sopivasti.

Kerrothan hakemuksessasi:

  • Millaisissa tehtävissä olet toiminut turvallisuusalalla?

- Oletko työskennellyt esimies- / toimintaryhmätehtävissä?

  • Olitko mukana vuoden 2022 jääkiekon MM-kisoissa Helsingissä tai Tampereella ja missä tehtävissä?

bottom of page