March 12, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Lahti 2017 Suuren uheilujuhlan tuntua!!

March 5, 2017

Melkoinen urakka takana. Lähes kaksi vuotta suunnittelua ja töitä suuren Suomalaisen urheilujuhlan eteen. Mahtava tapahtuma on nyt paketissa. Tuhansia työvuoroja sadoilla järjestyksenvalvojilla, liikenteenohjaajilla ja vartijoilla. Kerrassaan mieletön tilaisuus joka varmasti jää historiaan suurena Suomalaisena merkkitapahtumana. Salpausselän juhlallinen henki on puhallettu takaisin elämään.

 

Tilaisuudessa oli ensikertaa kokeilussa uusi palvelukonseptimme Turvan asiakaspalvelupiste tai turvainfo. Tarkoituksena on tuoda järjestyksenvalvojat ja tapahtumaturvallisuus entistä lähemmäksi tapahtuman asiakkaita. Lahti 2017 tapahtumassa turva info neuvoi ja palveli kymmenissä erilaisissa pulmissa kisaturisteja ympäri maailman. Siellä ratkottiin löytötavaraongelmia, etsittiin kadonneita seurueen jäseniä, rauhoiteltiin vanhempansa hukanneita perheen pienimpiä jne.

 

Tuore yhteistyökumppanimme Amena Displays esitteli myös ensimmäistä kertaa Suomessa etäohjattavat infotaulut. Näistä kohta lisää... Tulemme varmasti näkemään näitä tulevaisuudessa monissa tapahtumissa!

 

#lahti2017 #turvallisuuttahuvinvuoksi #suomi100

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

+358 (0)3 6166018

PL 50, 13211 HÄMEENLINNA, Suomi

  • facebook
  • googlePlaces
  • linkedin
  • generic-social-link

©2018 by Local Crew Ltd.