top of page

Lahti 2017 Suuren uheilujuhlan tuntua!!

Melkoinen urakka takana. Lähes kaksi vuotta suunnittelua ja töitä suuren Suomalaisen urheilujuhlan eteen. Mahtava tapahtuma on nyt paketissa. Tuhansia työvuoroja sadoilla järjestyksenvalvojilla, liikenteenohjaajilla ja vartijoilla. Kerrassaan mieletön tilaisuus joka varmasti jää historiaan suurena Suomalaisena merkkitapahtumana. Salpausselän juhlallinen henki on puhallettu takaisin elämään.

Tilaisuudessa oli ensikertaa kokeilussa uusi palvelukonseptimme Turvan asiakaspalvelupiste tai turvainfo. Tarkoituksena on tuoda järjestyksenvalvojat ja tapahtumaturvallisuus entistä lähemmäksi tapahtuman asiakkaita. Lahti 2017 tapahtumassa turva info neuvoi ja palveli kymmenissä erilaisissa pulmissa kisaturisteja ympäri maailman. Siellä ratkottiin löytötavaraongelmia, etsittiin kadonneita seurueen jäseniä, rauhoiteltiin vanhempansa hukanneita perheen pienimpiä jne.

Tuore yhteistyökumppanimme Amena Displays esitteli myös ensimmäistä kertaa Suomessa etäohjattavat infotaulut. Näistä kohta lisää... Tulemme varmasti näkemään näitä tulevaisuudessa monissa tapahtumissa!

Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page